Foto: Mattias Persson/Motorsport Publication

Kontraktstrul: Felix Rosenqvist tillbaka i Formel E

Felix Rosenqvist, klar för IndyCar, gör comeback i Formel E efter kontraktstrul för Pascal Wehrlein.

Felix Rosenqvist är klar för IndyCar men klipper inte banden helt med den elektrifierade serien Formel E. Han hoppar nu in hos sitt gamla stall Mahindra då den nye föraren för säsongen Pascal Wehrlein inte blir fri från Mercedes förarprogram förrän i januari 2019.

Felix Rosenqvist kommer att köra öppningsloppet i Ad Diriyah, Saudiarabien den 15 december efter att ha kört i serien de två senaste säsongerna där han slutat på plats tre och sex i sammandraget.

– Jag ser fram emot att återförenas med Mahindra-gänget och att göra det här loppet tillsammans med dem i Saudiarabien, säger Felix Rosenqvist.

Felix har haft en central roll i utvecklandet av den nya bilen M5Electro, som hör till andra generationen av Formel E-bilarna, nya för säsongen. Han har dock inte varit med vid de officiella försäsongstestet i Valencia.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!