061219_saab

Kör 160 000 mil och få en ny Saab

I september gjorde Peter Gilbert Saabs PR-folk väldigt glada. Han hade då kört sin Saab 900 SPG, som han köpte ny 1989, en miljon miles – 160 000 mil. För den bedriften får han nu en helt ny Saab 9-5 Aero.

Peter Gilbert är en sådan man som alla PR-chefer drömmer om. En som vårdar sin bil och kör så vettigt att den bara går och går och går och visar fantastisk tillförlitlighet. Efter 160 000 mil i samma bil tycker ändå Saab att det är dags att byta ut Gilberts gamla 900 och ersätta honom med en ny 9-5 Aero.

- Det är ju jättekul att få en helt ny bil bara så där, säger Gilbert. Dessutom är ju 9-5:an en bra bil, framförallt väldigt säker och det är bra med tanke på all hjort som rör sig här i Wisconsin.

Peter Gilbert kan dock få kompisar i ”Million mile” klubben. Saab och dess ägare GM erbjuder nu samtliga kunder som köpt sin Saab ny och kört den en miljon miles en helt ny 9-5 i utbyte. Om samma erbjudande kommer börja gälla i Sverige har vi i nuläget inga uppgifter om.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!