Lyssna på Marcus Ericssons nya Formel 1-bil

Sauber F1 Team har ännu inte visat upp nya bilen. Men för att stilla vår nyfikenhet har de lagt upp ett filmklipp där vi får höra hur Marcus Ericssons tjänstebil för i år låter.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Än så länge har Williams, Force India och Lotus visat upp sina nya bilar inför säsong 2015. Marcus Ericssons nya arbetsgivare, Sauber F1 Team, ska avtäcka sin nya bil först i morgon.

Eftersom intresset för Sauber verkar vara extra stort i år, till stor del tack vare nya föraruppsättningen med framför allt svensken Marcus Ericsson, har det schweiziska teamet slängt upp en film där vi får kliva ned bakom ratten för att lyssna på nya bilen när den körs i testbänk.

Du som är besviken över hur det låter, bered dig på en bättre ljudkuliss när bilen rullar ut i friska luften för träning i spanska Jerez.

Glöm inte att ha stenkoll på allt inför årets F1-säsong vilket du lättast har om du följer Teknikens Världs F1-blogg med Janne Blomqvist.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!