Mäktig räddning av Le Mans säkerhetsbil

Starten för Le Mans 24-timmars gick tidigare idag bakom säkerhetsbil med anledning av stora mängder regn som fallit på banan, men man får inte glömma att det inte bara är de tävlande som har det kämpigt med regnet.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Kvalet till tävlingen kördes under torsdagen, men rödflaggades på grund av den stora mängden regn som föll. Lite senare körde  säkerhetsbilen ut för att känna på omständigheterna, men fick kanske en lite väl tydlig känning för dem. Samtidigt som chauffören svänger in för en kurva så tappar han bakänden på sin Audi R8 och det ger bilen en mäktig sladd.

Inget större problem för föraren dock, som räddar situationen på ett otroligt kontrollerat sätt, vilket gör att resultatet blir en sladd som skulle kunna platsa i vilken "The Fast and The Furious"-film som helst. Till och med Mark Webber är imponerad, och det måste man ändå säga är ett godkänt omdöme.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!