090715-carreracup-mangs

Mangs och Larsson segrare i Carrera Cup

Fredrik Larsson och Jocke Mangs blev segerherrar i helgens Carrera Cup på Falkenberg. Hemmaföraren Fredrik Larsson underhöll sina fans genom att köra upp sig från åttonde till andra plats i det första loppet och det var inte långt ifrån att segraren Jocke Mangs fått ge sig också.

I heat två gjorde Larsson processen kort med sina medtävlare och vann före Edward Sandström.

Fredrik Larssons framfart under året har nu lett honom till en andraplats totalt i mästerskapet, bara sex poäng efter ledande Cralle Lindholm.

Prins Carl Philip Bernadotte inledde helgen på Falkenberg med att åka av men revanscherade sig sedan genom att ta en åttonde plats vilket är lika med personbästa i Carrera Cup.

Uppdatering

 Resultatet i Carrera Cup på Falkenberg är inte officiellt. Vid en efterkontroll visade det sig att tre ekipage inte var helt regelrätta och detta ska nu utredas. Vilka bilar det är som inte klarat efterbesiktningen, och om de ska kvarstå i resultatlistan, är inte offentligt men vi har hört att det handlar om toppförare. Ett beslut i frågan förväntas inte förrän i nästa vecka.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!