Marcus Ericsson får förlängt kontrakt hos Sauber

I ett pressmeddelande i dag meddelas att vår svenske Formel 1-förare Marcus Ericsson kommer vara kvar hos Sauber även nästa år.

Det är i ett pressmeddelande från det schweiziska stallet i dag som det meddelas att Marcus Ericsson får förnyat förtroende att tävla i Formel 1 för Sauberstallet även nästa år. I ett uttalande säger Ericsson att teamet gett honom bra förutsättningar och att det syntes i redan öppningstävlingen för säsongen, där Ericsson hade möjlighet att ta sina första poäng.

Även Ericssons stallkamrat, brasilianen Felipe Nasr, får förnyat förtroende, och Sauber kommer därmed att behålla samma föraruppsättning även nästa år. Teamchefen Monisha Kalterborn säger i pressmeddelandet att det tidiga offentliggörandet av nästa års förare (redan innan Formel 1-cirkusens sommaruppehåll, som påbörjas efter helgens race i Ungern) visar på stallets förtroende för förarna. Därtill är redan arbetet med nästa års tävlingsbil påbörjat, ett arbete som både Ericsson och Nasr är delaktiga i.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!