Foto: Chris Owens / IndyCar

Marcus Ericsson nöjd efter årets första varv

Säsongen har dragit igång på andra sidan Atlanten med tester för både IndyCar och sportvagnarna i IMSA-serien. Marcus Ericsson har avverkat de första varven för i år, det skedde tidigare i veckan på Sebring International Raceway i Florida.

– Jag är supernöjd med testdagen där jag direkt fick en god känsla. Jag och min ingenjör Brad (Goldberg, reds anm) har under vintern fortsatt jobbat hårt på att försöka hitta ett sätt att ställa in bilen för mina shortruns, typ kvalvarven, och där kändes det som vi gjort en hel del framsteg vilket är skönt. Fick den känslan redan under testen på Barber i höstas och det höll i sig på Sebring också även om det är en helt annan typ av bana, säger Marcus Ericsson.

Mer om försäsongsinledningen på andra sidan Atlanten bjuds du på av Janne Blomqvist på Sveriges största motorsportblogg PolePosition.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!