Från vänster Anton Marklund, Porsche Sveriges vd Raine Wermelin och Mark Webber. Foto: peo kjellström

Mark Webber på Sverigebesök

Det är inte ofta vi har internationella motorstjärnor på besök i Sverige men ibland händer det, som i dag då australienske f d Formel 1-föraren Mark Webber var på blixtvisit på Ring Knutstorp.

Den populära Webber var här som gäst åt Porsche Sverige och visiterade STCC på Ring Knutstorp där Porsche Carrera Cup också körde. Webber gick runt och pratade med de svenska förarna och berömde speciellt Felix Rosenqvist som var gästförare i klassen och vann en storslagen seger efter en magnifik uppkörning. Han åkte av i ledning, kom ut som trea, men körde upp sig igen

Mark Webber blev dock kortvarig i Sverige och flög på fredagskvällen till Belgien för att ansluta till sina Porschekompisar i sportvagns-VM, WEC. På bilden syns Mark Webber prata med föraren Anton Marklund och Porsche Sveriges vd Raine Wermelin.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!