060717_kudzak Foto: www.keikoihara.com

Martin Kudzaks japanska affär!

16-årige Martin Kudzak är tillbaka i engelsk F3 efter den våldsamma kraschen på Pau för en månad sedan. I helgen gjorde han comeback på Snetterton men det mesta spolierades av en japanska som stött på honom förr.

Keiko Ihara från Tokyo kör i den snabbare klassen har kört på Kudzak tidigare, och nu var det dags igen. I första heatet låg Martin fyra i sin klass när han blev påkörd av japanskan och snurrade. Han kom igång igen och slutade femma i klassen. I andra tävlingen lyckades han passera Keiko Ihara i starten men hon dök upp igen några varv senare. Framför Kudzak!

- Jag trodde inte det var sant när jag några varv senare såg henne framför mig då hon var ett varv efter och helt plötsligt låg och blockade mig mitt på rakan. Sen kör hon på mig när jag skall varva henne, säger Martin Kudzak.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!