080502-mclaren-max-mosley

McLaren hämnas på Max Mosley?

Radovan Novak, högste chef för det tjeckiska bilsportförbundet och delegat i FIA, säger att han tror att det är McLaren som ligger bakom avslöjandet om Max Mosleys sexskandal med prostituerade i London.

Det har väl knappast undgått någon att Max Mosley deltog i en sexuell akt med nazistiska förtecken i London. Bilder och en film på det hela hamnade på Internet.

I en intervju på en tjeckisk radiostation säger nu Radovan Novak att han tror att det var McLaren som såg till att bilderna och filmen hamnade på nätet. Novak menar att det var McLarens sätt att ge tillbaka för de stora böter F1-teamet tilldömdes efter att de ertappats med handlingar från Ferrari.

McLaren förnekar att så skulle vara fallet och har i ett brev krävt en förklaring vad Novak egentligen menar. Novak hävdar dock alltjämt att han tror McLaren ligger bakom och säger till Chech Press Agency att "det är en möjlighet varje intelligent människa borde överväga".

Den 3 juni bestämmer sig FIA om Max Mosley skall sitta kvar som dess ordförande eller inte.

Läs mer om Mosley-skandalen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!