Mercedes AMG DTM C Coupé

Mercedes DTM AMG C Coupé – tjuvkik

I en lätt iscensatt film får vi chans att titta på 2012 års DTM-bil från Mercedes. Nästa år blir det duster mot nyligen lanserade Audi A5 DTM och BMW M3 DTM!

Mercedes planerar att lansera sin DTM-racer under Frankfurtsalongen senare i september. Redan nu kan vi visa en video där DTM-föraren Gary Paffett glider omkring i fotostudion där Mercedes DTM-bil som av en händelse står uppställd.

Utan att avslöja något särskilt utöver det uppenbara – att nästa års bil får tredörrars-karossen från C Coupé snarare än den fyrdörrarsbil man tävlar med i årets säsong.

Nästa år kommer Mercedes DTM AMG C Coupé glida upp på racebanorna och tampas med bland annatAudi A5 DTMochBMW M3 DTMsom vi skrivit om tidigare. Nu väntar vi med spänning på att Audi ska visa upp en konkret version av den bil vi hittills bara fått se på skisser!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!