060120_schumi Foto: Ferrari

Michael Schumacher kan komma till Globen

En av motorsportens superstjärnor, Michael Schumacher, kan vara på väg till Globen och Stockholm Motorsport Games. Arrangören för tävlingen har framfört en officiell inbjudan via tyska ambassaden.

Historiens mest framgångsrike Formel 1 förare, Michael Schumacher, kan komma till Globen och Stockholm Motorsport Games i februari. Arrangören Ulf Rosengren har vänt sig till den tyska ambassaden och framfört en officiell inbjudan till racingstjärnan.

- Vi vet att han har ett mycket hektiskt testprogram med Ferrari men hoppas i alla fall på att han ska komma loss, säger Rosengren.

Om Schumacher skulle dyka upp blir det första gången han besöker Sverige officiellt.

- Vi vänder oss till ambassaden för att det är störst chans att få hit honom då. Det skulle vara perfekt marknadsföring för Tyskland, fortsätter Rosengren.

Enligt Rosengren förhandlar de sen länge med fler VM stjärnor från såväl rally som racing, men än så länge vill de inte avslöja några namn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!