071212-schumacher-taxi

Michael Schumacher – Tysklands snabbaste taxichaufför

Formel 1-legenden Michael Schumacher var sen till flyget, så han bad taxichauffören om att få ta över ratten. I full fart hann Schumi med familj i tid till flyget med taxichauffören i baksätet.

Michael Schumacher och hans familj var försenade till flyget. De befann sig i tyska Coburg för att hämta hem en ny hund till hemmet i Schweiz.

För att inte missa planet bad Schumi om att själv få ratta taxibilen, vilket taxichauffören inte hade några invändningar mot.

– Jag hamnade i baksätet vilket kändes konstigt. Ännu märkligare var det att bli körd av Schumi, sa taxichauffören Tuncer Yilmaz..

– Han körde i full fart runt gathörnen och körde om på otroliga ställen, berättar taxichauffören efter en lektion i riktig körning.

När Michael Schumacher med familj kommit fram till flygplatsen fick taxichauffören motsvarande 950 kronor i dricks utöver betalningen på drygt 500 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!