100310-tipsligan f1 2010

Missa inte Tipsligan i Formel 1 2010

Som bekant är många av besökarna här på teknikensvarld.se inbitna Formel 1-fans. Och till helgen drar årets Formel 1-säsong igång med tävling Bahrain. Därför är det hög tid att lämna in din första rad hur du tror det går i loppet på söndag.

På söndag fokuserar alla motorsportfantaster världen runt sina blickar mot en liten ö i Persiska viken. På söndag står nämligen 24 startklara Formel 1-bilar på gridden för att tampas om segern i årets första första lopp som går i Bahrain.

Några som håller extra fokus på loppet är deltagarna i Teknikens Världs Tipsliga 2010 som tävlar mot varandra under hela säsongen, lopp för lopp, om vem som är bäst på att sia om vinnarna på banorna. Det är tredje året i rad för Teknikens Världs populära Tipsliga.

Inför varje tävlingshelg (till och med 14 november) tippar deltagarna de tre topplacerade förarna i respektive lopp och utifrån det delas det ut poäng. Man tippar också vem som sätter snabbaste varvtiden under respektive lopp, vilket ger extrapoäng.

Det kompletta regelverket finner du i Tipsligans officiella tråd på Teknikens Världs forum. Tänk på att första raden du tippar ska vara inlämnad senast nu på lördag, 13 mars, klockan 23.59.

Priser till dem som tippar bäst

De tre i Tipsligan som tippat bäst under säsongen och har fått flest poäng vinner var sitt exemplar av den fantastiska och tjocka boken Kultbilar av Håkan Matson. Dessutom får vinnaren, som grädde på moset, den då sprillans nya boken Alla Bilar 2011.

Priserna delas ut strax efter årets sista lopp i Abu Dhabi den 14 november.

Vill du deltaga i Tipsligan 2010?

Anmäl dig då genom att skicka ett mail till tipsliganlive.se samt registrera dig gärna i officiella tråden för Tipsligan i forumet (dock inget forum-tvång) där du gärna får vara med och diskutera resultaten under säsongens gång.

Tipsligan poängadministration står några av ursprungsdeltagarna för.

Tipsligan 2010

Officiella forumtråden för Tipsligan 2010

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!