Nicklas Karlsson kör Opel i STCC

Katrineholmsföraren Nicklas Karlsson gör comeback i STCC efter att i två år kört Porsche Carrera Cup. Karlsson kommer att köra Opel Astra GTC.

Nicklas Karlsson har länge ryktats vara aktuell för en plats i Opels STCC-stall som drivs av Jan Warnestad i Karlstad. Och ryktet visade sig tala sant. Karlsson gör debut vid premiären på Ring Knutstorp i en helt nybyggd bil, senast han körde i STCC var mellan åren 1999 och 2003. Därmed återstår det att se vilka som tar de återstående platserna i STCC. 

Allt envisare rykten, ja till och med några konfirmeringar om än inte från huvudrollsinnehavarna men väl några närstående, säger att Thed Björk är helt klar för Audi. Daniel Haglöf verkar stå närmast en plats i Peugeots andrabil sedan norrmannen Petter Granlund tvingats backa ur av ekonomiska skäl. Och det finns minst en stor STCC-bomb till att avslöja inom kort...

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer