Foto: Racefoto.se

Nya segrar för Daniel Frodin

Teknikens Världs chefredaktör Daniel Frodin fortsätter skörda framgångar med sin hundkoja. I helgen blev det två segrar till i svenskt Sportvagnsmeeting på Ring Knutstorp.

Helt smärtfritt blev det dock inte för Daniel Frodin trots att han stod i pole position i de båda tävlingarna i klassen för standardbilar före 1965 över 1 000 kubik.

Ronnie Hermansson, Tyresö, tog starten i heat ett och det blev en riktigt tuff batalj med väldigt tajt racing tills Frodin lyckades ta sig om. Snyggt kört av båda.

Även i andra loppet tog Ronnie Hermansson starten och höll nu undan ett par varv innan Daniel Frodin kunde passera och sedan ta en klar seger. Hermansson fick i stället fullt upp med Hasse Söderholm, Vårby, som även kunde passera och ta hand om andraplatsen. Klar Stockholmsdominans i klassen med andra ord.

Nästa deltävling i RHK-mästerskapet körs på Mantorp Park 22-23 augusti.

Daniels bil heter Grålle och har nummer 28. Foto: Racefoto.se
Foto: Racefoto.se

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!