Polestar Cyan Racing laddar för WTCC-starten i helgen

I helgen drar den äntligen igång – nya WTCC-säsongen där vi kommer att få se två Volvo S60 i Polestar Cyan Racings färger. Som en liten försmak på uppladdningen har de satt ihop en film som visar att utmaningen har börjat.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det var i höstas som Polestar Cyan Racing offentliggjorde det som många hade misstänkt länge, nämligen att de ska göra en WTCC-satsning under 2016. Teamet går ”all in” och de båda Volvo S60-bilarna ska köras av inga mindre än Thed Björk och Fredrik Ekblom, förra årets etta och tvåa i STCC och båda med mängder av erfarenhet från bland annat Le Mans, DTM, ETCC och så vidare. De båda svenska racerförarna har tillsammans över 100 segrar i bagaget.

I filmen ovan låter Polestar Cyan Racing se lite av uppladdningen inför WTCC-säsongen som drar igång i helgen på Paul Ricard-banan i Frankrike.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!