Red Bulls F1-bil ger järnet på New Yorks gator

Grand Prix of America har premiär i juni nästa år. Det Uppmärksammar Red Bull Racing genom att låta David Coulthard ge järnet på gatorna i New York. Se den spektakulära filmen här!

I år är det dags för Formel 1 att äntra USA igen när nya banan Circuit of the Americas i Austin, Texas, tas i bruk för första gången. Häftigt kan tyckas men ännu häftigare, eller åtminstone mer spektakulärt, lär nästa års Grand Prix of America vara. Det loppet körs i inget mindre än i West New York och Weehawken i New Jersey.

 Red Bull Racing vill slå ett slag för just Grand Prix of America redan nu och har låtit skotten och tidigare Formel 1-föraren David Coulthard ta stallets bil från förra året, RB7, för att låta gasfoten tala.

 Gatorna han kör på i filmen nedan är de gator som utgör bansträckningen nästa år. Bland annat kör han igenom Lincolntunneln som förbinder Manhattan med Weehawken i New Jersy under Hudsonfloden. Musikstycket som RB7 spelar i början är USA:s nationalsång The Star-Sprangled Banner. Tyvärr solkas övriga delar av filmen med för mycket musik.

 Grand Prix of America körs i juni nästa år. United States Grand Prix, som loppet i Austin heter, körs i november i år.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!