110615-goransson-comeback

Richard Göransson gör comeback

Regerande STCC-mästaren Richard Göransson gör comeback tidigare än planerat. Redan i helgen står han på startlinjen igen!

Efter kraschen på Jyllandsringen i Danmark i april beräknade läkarna en rehabiliteringstid på minst tre månader men Richard Göransson återvänder till startlinjen redan i helgens STCC-race i Göteborg.

– Det här känns väldigt bra och jag känner mig fullt frisk och är tillbaka i vardagen igen, säger Richard. Jag blev av med smärtan i ryggen relativt tidigt och kunde komma igång med rehabiliteringen och träningen tidigare än planerat. 

Richard körde i veckan ett hemligt test i Falkenberg innan beslutet om att köra i helgen togs.

– Göteborg är ett race man helst inte vill missa och det har varit en bra morot att ha i rehabiliteringen och på gymmet. Det var ett av de race jag vann ifjol och det är fantastiskt att vara tillbaka i Göteborg igen. Det kändes rätt efter de första varven på testet i tisdags och efter det tog vi beslutet att köra i helgen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!