Foto: Mediaempire

Rickard Rydell lockas inte av nya STCC

Tidigare i dag berättade vi att Volkswagen inte är negativa till att köra i nya STCC om det blir mer ”märkesspecifika” detaljer i bilarna. Men en som inte verkar vara intresserad är Rickard Rydell.

Rickard Rydell slutade tvåa i årets STCC-serie, och han ser inte ut att återvända nästa säsong för att överträffa den placeringen.

 – Jag har inga tankar på att köra nästa säsong. Det lockar inte riktigt med STCC 2013. Det känner jag inte att jag har motivationen för att göra, säger Rydell till Radiosporten.

 Det är ingen hemlighet att Rickard Rydell var positiv till det reglemente, NGTC (aka BTCC), som var tänkt att införas i STCC fullt ut 2013 men som nu alltså inte blir av då det i stället blir bilar med TTA-reglemente.

 Rickard Rydell poängterar dock för Radiosporten att han inte pensionerar sig från motorsporten i och med att han inte tänker köra STCC.

 – Det är inte så att jag lägger hjälmen på hyllan. Jag är gärna inblandad och involverad på andra sätt på olika håll, säger Rickard Rydell.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!