060118_colciago

Roberto Colciago kommer till Globen

Italienaren Roberto Colciago kommer till Globen för att tävla i Stockholm Motorsport Games. Det bekräftade Tommy Kristoffersson, Colciagos f d teamchef, under tisdagen.

I februari hålls för första gången inomhustävlingen Stockholm Motorsport Games. En stjärnspäckad tävling med många stora namn från motorsporten som ska mötas i vad som kan kallas Stockholms motsvarighet till Race of Champions. Tävlingen håller hus i Globen

Nu har Kristoffersson Motorsport bekräftat att en bekant touringbilförare kommer till Globen. Det handlar om italienaren Roberto Colciago, tvåfaldig STCC-mästare för Audi. Tillsammans med Tommy Kristoffersson och Fredrik Ekblom kommer han att utgöra ett slagkraftigt Audi-team. Troligt är att också Mattias Ekström kommer, då blir det ett riktigt starkt lag.

Det blir första gången alla de stora namnen från STCC får mötas. Fyra förare har vunnit STCC två gånger var. Jan "Flash" Nilsson, Fredrik Ekblom, Roberto Colciago och Richard Göransson som är regerande mästare. De fyra kommer till Globen och kommer även Tommy Rustad och Mattias Ekström innebär det att STCC: s samtliga mästare finns på plats i en och samma tävling. Rafflande racing utlovas.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!