060209_rudholm Foto: West Coast

Robin Rudholm till West Coast Racing

RIckard Göransson fortsätter i STCC men inte med West Coast. Det lämnade en plats öppen i teamet och den platsen gick till Robin Rudholm.

Robin Rudholm tar över Rickard Göranssons plats i BMW-teamet West Coast Racing! Rudholm försökte senast i fjol få en plats i STCC men det sprack, och i år hade han i princip gett upp hoppet då den här chansen dök upp. Rudholm är dokumenterat snabb och krigade i fjol i toppen av Porsche Carrera Cup. Tidigare har han kört formelbilsracing i europa med goda resultat.

Rickard Göransson och Robin Rudholm tävlade internationellt tillsammans och delade till och med lägenhet. Nu blir de stenhårda konkurrenter i STCC i samma bilmärke eftersom Göransson fortsätter i BMW men tillsammans med Janne "Flash" Nilssons team. Den "hemligheten" kommer att presenteras efter OS. I dagarna har för övrigt även Tomas Engström offentliggjort att han fortsätter i STCC med Honda Accord, men nu som ensam förare.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!