Foto: STCC

Robin Rudholm tillbaka med WestCoast Racing

Robin Rudholm är tillbaka i STCC med WestCoast Racing inför helgens final på Mantorp Park. ”Det känns uppriktigt sagt riktigt jäkla skönt och jag är väldigt glad att komma till start i helgen”, säger Robin.

– Jag är väldigt tacksam för det hårda arbete som Dick och WestCoast Racing lagt ner för att lyckas få till det med start i helgen, säger Rudholm.

Den tidigare Porsche Carrera Cup Scandinavia-mästaren tvingades stå vid sidan av under de senaste tre tävlingshelgerna på grund av ekonomiska skäl, men är fortfarande tia i mästerskapet.

– Jag ser fram emot en riktigt rolig avslutning på säsongen och jag kan lova att jag kommer att ta i! Richard och Fredrik tog en dubbelseger sist och det är uppenbart att teamet är i god form. Jag känner mig extra motiverad att göra ett superjobb och kriga i toppen, säger Rudholm.

WestCoast Racing kommer att tävla med fyra BMW-bilar i helgens tävlingar då Rudholm ansluter Richard Göransson, Fredrik Larsson och STCC-debutanten Philip Forsman i teamet.

– Det känns oerhört kul att vi kan ställa upp med Robin igen och ha fyra bilar i säsongsfinalen. Det ligger mycket hårt arbete bakom det och det blir hårt arbete i helgen med alla fyra bilar men det är bara positivt och det finns mycket att köra om. Både Richard och Fredrik slåss om SM-medaljer med goda chanser att sluta tvåa och trea, säger Dick Jönsson-Wigroth, teamchef för WestCoast Racing.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!