070208_rydell

Rydell i hemligt test

I går träffade Teknikens Världs PeO Kjellström Alx Danielsson på Arlanda. I dag var det dags för ett möte med Rickard Rydell som var på väg till…

I dag flög reporter Kjellström till Barcelona för att provköra Nissan Qasqai. På Arlanda träffade han racerföraren Rickard Rydell, som var hemlighetsfull.

Hej Rickard, var är du på väg?

– Jag ska flyga till München, säger Rickard Rydell samtidigt som han gör ett lamt försök att gömma sin påse med hjälmen i och styra över samtalet till något annat genom att fråga hur allt står till med PeO.

Det lyckas mindre bra och PeO frågar vidare.

Vad händer där?

– Jag ska flyga vidare, ska iväg på ett test kan jag väl erkänna.

Rickard berättar också att det inte blir något tävlande för Seat i WTCC i år. Den spanska biltillverkaren kommer bara att köra med två fabrikssponsrade bilar 2007, mot sex bilar som rullade förra året.

– Givetvis tråkigt för Rickard men han hade något lurigt i blicken och såg glad ut, rapporterar PeO på telefon från ett regnigt Barcelona. 

– Rickard gav inga konkreta svar men det ryktas om att han ska köra Aston Martin i FIA GT. Han ringer mig nästa vecka så då får vi veta mer, avslutar PeO Kjellström.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!