060904_wtcc

Rydell utan poäng i Tjeckien

Rickard Rydells förhoppningar om en framskjuten placering i WTCC sköts med största sannolikhet i sank vid helgens deltävling på tjeckiska Brno-banan.

Rickard Rydell fick lämna Tjeckien utan nya poäng. På formationsvarvet till det första heatet gick motorn sönder i hans Seat Leon. Racet var över innan det hade börjat och det fanns ingen möjlighet att byta motor till det andra loppet.

– Vi var oroliga redan innan start eftersom min motor gått en helg innan i Mexico. Där var det grus som satte igen kylarna så att motorerna gick varma. Eftersom motorerna ska användas två tävlingshelger kunde jag inte byta till Brno. Den här helgen fungerade min motor ända fram till racet men där tog det stopp, berättar en besviken Rickard Rydell. I loppen segrade Jörg Müller, BMW, och den stora överraskningen Rob Huff, Chevrolet Lacetti.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!