080212-loeb-fort

Så fort gick det för Sebastien Loeb!

Rallyvärldsmästaren Sebastien Loeb hade som vi berättade om redan i går bråttom inte bara på rallysträckorna, det gick snabbt även på allmän väg vilket observerades av polisens radarpistol.

Göran Nordqvist, biträdande chef för Värmlandspolisen, bekräftar för Expressen att de tagit fast en mycket känd rallyförare som kört 70 km/h på 50-väg vilket kostade honom 2 400 kronor i böter. Loeb var dock inte ensam. Under rallyhelgen åkte 250 personer fast för fortkörning i området och tolv blev tagna för rattfylleri. Polisen hickade nog till lite extra vid publikfavoriten Colins Crest där en hembränningsapparat till synes puttrade för fullt! Men det var bara glada norrmän som hade en apparat i vilken de hällde redan destillerade drycker som sedan via ström från ett batteri droppade ut i glasen...

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!