Så här ser interiören i McLaren P1 GTR ut

Banversionen av McLaren P1 har vi sett tidigare, men nu får vi se hur den ser ut invändigt samt vad kunderna erbjuds utöver bilen.

Då P1 GTR rakt igenom är en bil byggd för bankörning har givetvis allt onödigt slängts ut. Kvar lämnas då en orgie av kolfiber. Rattar gör du givetvis via en F1-inspirerad ratt med paddlar och en hel drös av knappar som bland annat styr aerodynamiken, boost-funktionen och ett särskilt körläge om det regnar. Stolen är även den byggd i kolfiber och byggs efter köparens kropp innan den bultas fast i chassit och omringas av ett sexpunktsbälte.Utöver själva bilen erbjuds även kunderna att komma till McLaren för att lära känna bilen i en simulator innan de ens satt sig i den fysiska bilen. Något som troligtvis behövs för att kunna hantera besten på 1 000 hästkrafter. Det vore ju tråkigt att kvadda sin P1 GTR för 22,7 miljoner kronor i första kurvan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!