Michael Schumacher. Foto: Mercedes

Schumacher på bättringsvägen!?

I veckan kom beskedet som vi alla väntat på: Legendaren Michael Schumacher svarar på sin behandling och kommer att återhämta sig. Det påstår i varje fall Ecunemical News, som ska ha talat med Luca Cordero di Montezemolo.

Det har inte framkommit särskilt mycket information om Michael Schumachers hälsa, sedan han råkade ut för en skidolycka i Alperna 2013. De få rapporter som vi faktiskt har fått om F1-stjärnans hälsa har gått isär, och nyligen sades det att hans hälsa hade försämrats.

Men nu kommer det, äntligen, positiva nyheter. Luca Cordero di Montezemolo, Ferraris tidigare ordförande, säger nu till Ecunemical News att Schumacher "svarar på behandlingen och kommer återhämta sig från sina hjärnskador".

Det är svårt att veta vad som stämmer och vad som inte gör det, andra medier har efter Ecunemical News publicering gått ut och påstått att Montezemolo inte alls ska ha sagt vad som påstås. Men en positiv nyhet som denna, oavsett dess sanningshalt, inger ändå ett stort hopp om att stjärnans hälsa ska förbättras.

– Jag vet hur stark han är. Tack vare sin inställning kommer han ta sig ur den här mycket, mycket svåra situationen, ska Montezemolo ha sagt till Ecunemical News.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!