Schumacher till Seat!

Schumacher kommer att bli Tysklands fjärde bäst betalde racingförare! Det handlar om Seat Leon Supercup, det är inte Michael, inte Ralf, men väl ...

Ralf Schumachers fru Cora har gjort några inhopp i den tyska Mini Challenge Cup, utan större framgångar. Hon har naturligtvis blivit uppmärksammad tack vare sitt namn, men även nedsablad. Ellen Lohr, enda tjejen som vunnit ett DTM-lopp, säger att ingen racerföraren någonsin skulle välja att kliva in i en tävlingsbil med 400 gram extra i varje bröst, men det gör Cora Schumacher. Enligt tyska tidningen Bild är nu i alla fall Cora erbjuden att köra Seat Leon Supercup och 29-åringen får bra betalt, cirka fem miljoner kronor, vilket är mer än vad Nico Rosberg och Heinz Harald Frentzen tjänar. Hennes man, hans bror och Nick Heidfeld är de tyska racerförare som tjänar bättre, enligt Bild. Seat Leon Supercup körs som förlopp till DTM.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Cyber Monday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr