Foto: Getty Images/Martin Rose

Se Mattias Ekström ratta sin rallycrossbil

De två kommande helgerna byter Mattias Ekström ut sin DTM-Audi mot en Volkswagen Polo rallycrossbil. Så här ser det ut när Ekström sprutar grus med sin nya bil.

I morse berättade vi för er att Mattias Ekström ska köra rallycross i Sverige nästa helg, närmare bestämt i Höljes. Men redan nu i helgen ska han deltaga i X Games i München och förbereder sig just nu med sin nya bil – en Volkswagen Polo.

– Jag har längtat efter att få komma ut på banan och hårdköra inför min rallycrosspremiär i X Games nu på söndag. Och jag är mer än nöjd med den fyrhjulsdrivna Volkswagen Polo som Marklund Motorsport har byggt. Bilen är extrem och jag har aldrig rattat något kraftfullare, hälsar Mattias Ekström och fortsätter:

– Nu gäller det att snabbt lära känna bilen och hitta rätt inställningar för att jag ska kunna vinna på söndag. För självklart är det bara vinst som räknas. Go hard or go home, helt enkelt. Titta på filmen nedan för att se hur bilen uppförde sig under våra tester i Buxtehude utanför Hamburg i går.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!