Se PECCS-finalen på plats på lördag – här finns fribiljetter!

Till helgen smäller det, då är det final i Porsche Esports Carrera Cup Scandinavia för första gången någonsin. Du kan på plats få uppleva när Skandinaviens tolv snabbaste sim-racers gör upp om vinsten, allt du behöver göra är att anmäla dig här.

Under hösten har tusentals sim-racingförare tävlat mot varandra i det virtuella mästerskapet Porsche Esports Carrera Cup Scandinavia. Åtta race har avverkats och nu återstår finalen där Skandinaviens bästa sim-racers gör upp om prispotten på 100 000 kronor.

Finalen avgörs på Porsche Center Danderyd strax norr om Stockholm. Den historiska finalen, det är nämligen första gången den avgörs, leds av ingen mindre än motorsportexperten och teve-kommentatorn, tillika Teknikens Världs Formel 1-bloggare, Janne Blomqvist. På plats kommer även Teknikens Världs Linus Pröjtz att vara.

Några av gästförarna under tävlingsdagen är Formel 3-förarna Linus Lundqvist och Hampus Ericsson, förstnämnda brittisk F3-mästare i fjol, samt Road To Indy-föraren Rasmus Lindh. Det finns därmed många anledningar att ta sig till denna minnesvärda mästerskapsfinal.

Finalen livesänds på Viasat Motor och Viaplay men du behöver inte sitta hemma för att hänga med i den fartfyllda körningen, du kan nämligen se allt live – på plats. Allt du behöver göra är att anmäla dig här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!