060303_hohenthal

Sebastian Hohental imponerade direkt

Sebastian Hohental och Daniel Roos tävlar som vi tidigare berättat i brittiska Formel Renault-mästerskapet. Nu har de testat för första gången i år. Och...

Hohental imponerade direkt, vilket ju inte var speciellt förvånande medtanke hans fina körningar i fjol. Moragrabben var snabbast av allaefter de två dagarna (1-2 mars) på Silverstones club-bana. Daniel Roos stod till sist som sjuttonde man, men det hade sin förklaring. Teamet hade för många bilar i sin depåbox och hade inte plats att ställa uppsin våg i depån. Denna används för att väga hur många av bilens kilosom ligger på respektive hjul. 

Nu visade det sig efteråt att Roos bil var helt felaktigt inställd. 40kg mer på höger framhjul och då går det inte att åka fort i enformelbil. Hoppas teamet uppför sig proffsigare fortsättningsvis.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!