Foto: Infiniti / Wieck / © 2012

Sebastian Vettel gör kung fu-film

I helgen fortsätter årets Formel 1-säsong med Monacos GP, och det känns mer ovisst än på länge vem som kommer ta hem världsmästartiteln. Att vinna Formel 1-VM innebär dock inte bara att man får köra snabba bilar – nu har fjolårets dominant Sebastian Vettel fått göra en kung fu-film!

I morgon avgörs klassiska Monacos Grand Prix, säsongens sjätte lopp i Formel 1-cirkusen. Som det ser ut nu är det mer osäkert än någonsin vem som kommer ta hem världsmästartiteln – årets säsong är den jämnaste sedan mitten av 1980-talet!

Fjolårets världsmästare, och dominant, Sebastian Vettel vet dock numera att det inte bara är att köra snabba bilar som ingår i världsmästarskapet. Det kanske låter som ett skämt, men Vettel har nu fått chansen (alternativt tvingats till) att vara med i en kung fu-film. Ansvariga för spektaklet är japanska Infiniti, Nissans lyxbilsdivision, som agerar både sponsor åt Red Bull-stallet i Formel 1 och åt Vettel personligen. 

I filmen, som kallas ”Drive of the Dragon” och är den första i en serie, ses Vettel agera tillsammans med actionstjärnan Celina Jade. Filmen ser du nedan, på egen risk, bör tilläggas.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!