Sébastien Loeb utsatt för blottare

För en gångs skull vann inte Sébastien Loeb i WRC när helgens deltävling kördes i Wales. Möjligen var det denna händelse som orsakade detta...

Troligen var det inte så men att en spritt sprängande naken man står på sträckan när en rallyförare dånar förbi hör inte till vanligheterna. De övriga förarnas miner i slutet av filmen säger en hel del…

 Det blev i alla fall Jari Matti Latvala, Ford, som vann Rally of Wales före just Loeb som tydligen inte skakades så mycket av den nakne åskådaren utan betvingade Petter Solberg i Ford i en hård strid om andraplatsen.

 P-G Andersson hade ett miserabelt rally i SWRC (sexa efter mycket strul) men det hade även förste utmanaren Hayden Paddon vilket innebär att P-G fortsätter att leda klassen i VM. Vann i Wales gjorde Craig Breen och det är dessa tre som gör upp om VM i ”lilla” klassen.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!