Grupp-selfie på de tre i vinnarteamet – med pokaler i hand Foto: Marcus Engström

Seger för Teknikens Värld på Gelleråsen

Teknikens Värld tog seger i klassen i helgens sextimmarstävling på Gelleråsen i Karlskoga. Låt oss gratulera de tre förarna – Daniel Frodin, Marcus Engström och Jan ”Flash” Nilsson.

I lördags gick den tredje deltävlingen i NSHC Nordic Six Hour Cup av stapeln på Gelleråsen, eller Karlskoga Motorstadion som den officiellt heter.

Daniel Frodin vid ratten, assisterad av Markus Andersson

Och tävlingen bjöd på storframgång för Teknikens Världs eget stall, bestående av chefredaktör Daniel Frodin och redaktionschef Marcus Engström samt, för helgen förstärkta med, forna STCC-esset Jan ”Flash” Nilsson. Klasseger i NSHC 2-klassen, samt en femteplats totalt – före en rad bilar i den snabbare.

Och Jan ”Flash” Nilsson, som inte tävlat sedan 2012, verkade uppskatta att delta:

– Riktigt kul att tävla igen, stort tack till Teknikens Värld för att jag fick vara med!

Helgen till ära tävlade dessutom Teknikens Värld med två team. Förutom det nämnda teamet bestående av redaktionens egna medarbetare, tävlande i en Suzuki Ignis, tävlade även ett team bestående av trogna läsare, i Mazda MX-5. Teknikens Världs läsarteam slutade på en åttondeplats totalt.

Den klassvinnande bilen – Teknikens Världs Suzuki Ignis Sport

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!