Snygg körning med hopp över Nissan GT-R i Mojaveöknen

En energidryckstillverkare har gjort en riktigt snygg film där BJ Baldwin kör sin Trophy Truck i Mojaveöknen på ett oerhört snyggt sätt. Full fart, hopp, sladdar – you name it! Allt finns där.

BJ Baldwins Trophy Truck-bil har 850 hästkrafter och en imponerande fjädringsväg på hela 86 centimeter. Trophy Truck är den snabbaste offroad-klassen som finns, något som tydligt syns i filmen nedan där professionelle pokerspelaren och tillika professionelle föraren BJ Baldwin visar var skåpet ska stå.

 Han är ute och kör när han hoppar över en Nissan GT-R som fått bensinstopp mitt ute i Mojaveöknen. Snäll som han är kör han tillbaka och hämtar upp tjejen i Nissans supersportbil och bjuder henne på en åktur som heter duga.

 I filmen passar man dessutom på att blästra sönder en vit BMW M3 Coupé som står mitt ute i öknen.

 Oavsett filmens handling är det körningen som är makalös att se på. Om du tycker att det ser ut att gå snabbt så är du helt rätt ute. Hastigheten överstiger 240 km/h flera gånger om.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!