Stoddart saknar Formel 1!

Förre Minardibasen Paul Stoddart saknar Formel 1 oerhört. I helgen förväntas han besöka tävlingen i Melbourne och han utesluter inte comeback i någon form.

Paul Stoddart sålde sitt team till Red Bull, men förlorade ganska omedelbart efteråt flera miljoner på sitt nya flygbolag OzJet. Nu är han sugen på att komma tillbaka till F1 igen. 

I en intervju till dagstidningen Age säger han att han tittar på alla möjligheter att göra entré igen. Om inte i år så nästa år, eller året därpå.

Stoddart var under sin tid i F1 mycket kritisk till hur Max Mosley sköter Formel 1. Även om biltillverkarna nu skrivit på för F1 även efter 2008 är han det fortfarande.

- Den interna Formel 1-politiken är värre än någonsin och det beror på "Mad Max" Mosley, säger Stoddart, men han vill tydligen tillbaka i alla fall!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!