090420-Daniel Haglöf Mini

Succépremiär för Daniel Haglöf

Nu börjar de europeiska racingserierna dra igång och när tyska Mini Challenge körde sina första heat på Hockenheim blev det succé för Daniel Haglöf som tog en dubbelseger.

Haglöf var med i matchen direkt när årets Mini Challenge började. Han fick dock inga lätta segrar. I första heatet tappade han ned till femte plats och tvingades till en hel del tuff körning innan han kämpat sig upp i ledning. Det var först på sista varvet han kunde bromsa om Hendrik Vieth och vinna med 0,299 sekunder. Även i det andra heatet, där Daniel startade sexa eftersom de vänder på startordningen från heat 1, fick han slåss hårt. Först med några varv kvar lyckades han bromsa sig förbi Stefan Landman. Det gick tufft till i andra heatet och det är bara de två första som har placeringarna klara, resterande förare kallades upp till domartornet för intervjuer. Fredrik Lestrup var en av de förare som var involverad i hårda dueller under helgen och det blev inga framskjutna placeringar för den andre svensken i Mini Challenge.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!