Svensk kör BTCC

Ska du titta på BTCC i helgen kommer du att få se en svensk förare i en Ford Focus.

Det är Lestrup Racing Teams förare Dennis Strandberg som har fått tillåtelse att ersätta Team Parker with Maximum Motorsports förare Josh Cook under helgens tävlingar på Croft.

– Det är självklart en fin chans för Dennis att tävla ytterligare vilket alltid är bra som förare och det gynnar även oss som team, säger Fredrik. Vi vill inte stå i vägen för Dennis och nu när detta dök upp i sista minuten var det ingen tvekan från vår sida. Vi önskar Dennis all lycka till i helgen och ser fram emot att han är tillbaka hos oss igen till STCC på Solvalla, säger teamchef Fredrik Lestrup.

I fjol genomförde Strandberg ett test i BTCC och hans ser nu fram emot helgen.

– Det ska självklart bli kul att få tävla och det är väldigt schysst av Fredrik Lestrup att låta mig ta den här sista-minuten-chansen. Det är alltid bra med extra erfarenhet och jag ser fram emot helgen och att nästa helg vara tillbaka hos Lestrup Racing Team och STCC-racen på Solvalla, säger Dennis Strandberg.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!