Sveriges bästa Formel 1-blogg kör hela säsongen!

Sveriges bästa F1-blogg kör hela säsongen!

Dagens bästa nyhet serverar vi dig här och nu: Teknikens Värld och Janne Blomqvist, Viasat Motors F1-expertkommentator, har i dag bestämt sig för att fortsätta blogga – hela Formel 1-säsongen!

Formel 1-säsongen 2013 drar igång på allvar i helgen med årets första Grand Prix i Melbourne. Förutom att följa träningarna, kvalen och loppen på teve kan du nu också hänga med i Janne Blomqvists expertsnack på Teknikens Världs F1-blogg – hela säsongen lång! Från och med i dag och hela vägen in i kaklet när nya världsmästaren kör över mållinjen i Brasiliens Grand Prix i slutet av november.

F1-bloggen, där Janne Blomqvist som enda svensk rapporterade i realtid på plats från försäsongstesterna i Jerez och Barcelona, visade sig vara en monumental succé. Många Formel 1-intresserade svenskar har helt enkelt en extrem törst efter Formel 1 – även under vinterhalvåret.

 Därför har vi nu bestämt oss för att Teknikens Världs F1-blogg med Janne Blomqvist ska fortsätta under hela årets säsong.

Bloggen kommer att bjuda på mycket gott, varje dag. Det blir införsnack, analyser, tankar och mycket annat som du inte hittar någon annanstans i Sverige.

Så missa inte att ge årets F1-säsong ytterligare en dimension med...

f1blogg.teknikensvarld.se

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!