Tajt målgång utanför banan slutade i slagsmål

I helgen var det heta känslor i NASCAR Camping World Truck Series 250 i Kanada.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det var i går som det skulle göras upp i NASCAR Camping World Truck Series 250 på Canadian Tire Motorsport Park. Cole Custer, bil 00, i ledningen jagades på sista varvet av John Hunter (passande namn) Nemechek, bil 8, och de sista svängarna innan målgång bjöd på tajt racing. I sista böjen blev Nemechek så pass närgången att han tryckte av Custer upp på gräset och in i muren och målgången skedde, kind mot kind, utanför asfalten.

Nemechek, 19 år gammal, tog sig över (utanför) mållinjen, med en hårsmåns marginal, före Custer, 18 år. Sistnämnda gillade inte att bli avtryckt inför målgång och känslorna rann över för honom då han vid mållinjen hoppade på sin konkurrent.

Oavsett vad man tycker om körning och efterföljande dust mellan tonåringarna så är det häftig racing vi som åskådare bjuds på.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!