060329_flash_Edward

Tävla mot Flash och Edward i vår monter!

På lördag öppnar Stockholms bilsalong och självklart är Teknikens Världs på plats. I vår monter kommer du kunna tävla mot STCC-förarna Jan "Flash" Nilsson och Edward Sandström i bilspel.

Under Stockholms Bilsalong kan du köra ifrån racerförarna Janne "Flash" Nilsson och Edward Sandström. Det gör du i Teknikens Världs monter där de båda satt varvtider på vårt bilspel. Jan Nilsson har ännu inte officiellt presenterat sitt team för 2006 men i en intervju i Motala Tidning erkänner han att Edward Sandström blir en del av Flash Engineering. Janne "Flash" Nilsson ser fram emot det samarbetet som ska handla om betydligt mer än bara själva racingen. – Förhoppningen är att jag ska kunna fasa in Edward i min verksamhet. Vi fungerar bra ihop och jag kan ju inte hålla på med det här hur länge som helst, säger Jan Nilsson. Edward Sandström säger i intervjun att:

- Det känns fantastiskt, nu vet jag vad jag kommer att göra ett antal år framöver. Flash Engineering kommer att bedriva verksamhet i STCC och Porsche Carrera Cup. Att Richard Göransson kör i teamet är en illa dold hemlighet. Alla pusselbitar är ännu inte på plats men inom ett par veckor hoppas Flash kunna lägga korten på bordet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr