STCC överklagar beslut Foto: Mediaempire

Team biogas.se överklagar igen – kopplar in jurister

Team biogas.se:s chef Tommy Kristoffersson tänker överklaga avslaget på den protest man lämnade in i samband med STCC-finalen för en månad sedan.

Fortsättningen följer sedan dagens nyhet om att Svenska Bilsportsförbundet inte kommer behandla Team biogas.se:s överklagan där Richard Rydells omkörning av Thed Björk misstänks ha gjorts under gul flagg. 

 – Vi kommer att gå vidare. Vi kommer att få det här prövat. Med all respekt för förbundets internutredning men nu går det vidare till jurister som får kolla och se vad som är rätt och fel. Anser de att vi har gjort fel från början så får vi ta det. För oss finns det ingen logisk förklaring som det är nu, säger Tommy Kristoffersson till Eurosport. 

 Enligt Kristoffersson så är det klargörelse och inte upprättelse som är drivkraften i det hela. Affären har inneburit smolk i bägaren på den totalseger i STCC som en vinst för Fredrik Ekblom, och inte Richard Rydell, skulle ha inneburit. 

 – Man vill helst bara lägga det åt sidan. Vi har chaufförer, design och träning inför nästa år att lägga tid på. Vikten av att få rätt eller fel är borta, det finns bara förlorare nu.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!