060224_cawalli

Team caWalli snart i STCC

Svenska Team caWalli tävlar snart sagt i varenda svensk racingklass (och i motorcykel) men är inte representerat i STCC. Nu tyder mycket på att de kör även där 2006.

caWalli är en ordlek där det italienska ordet för hästkrafter ombinerats med första bokstaven i ägarens efternamn. Grundaren av teamet heter Joakim Wiedesheim. Teamet har funnits i tre år och nu tittar de seriöst på start i svensk racings kungaklasss. Enligt Wiedesheim är de väl förberedda med både bil och förare men vill avvakta då det föreligger en hel del oklarheter om vilka regler som kommer att gälla i STCC i år.

- Vi måste ha ett klart grepp om hur förutsättningarna kommer att bli säger Wiedesheim till www.sportinformation.com därifrån denna information också kommer. Och de borde veta, eftersom de även sköter caWallis pressinformation.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!