Foto: Glenn Lindberg

Teknikens Värld startar DTM-avdelning

Teknikensvarld.se är störst i Sverige på bilnyheter, motorsport, provkörningar och tester. Vi är kort och gott störst i Sverige på nätet när det gäller bilar. Och nu storsatsar vi för att bli ännu större.

Svenske flerfaldige mästaren Mattias Ekström tävlar för Audi i DTM, världens snabbaste och största touringcarmästerskap, och nu startar vi vår DTM-avdelning på sajten.

 – Vi på redaktionen är väldigt intresserade av motorsport, både att titta på och att tävla själva, så det känns mycket roligt att kunna presentera vår nya DTM-avdelning för Sveriges alla racingintresserade, säger chefredaktör Daniel Frodin.

 Teknikens Värld syns på svenska racingbanor i samband med det svenska touringcarmästerskapet STCC, där tidningen är mediepartner. Vi syns också i lite mindre (men väldigt roliga) racingsammanhang när vi tävlar själva i Nordic Six Hours Cup (NSHC) med vår tävlings-Miata ”Vittjut” och i Mellansvenska Långloppserien (MSLS) med vår Porsche Boxster S. Chefredaktören tävlar dessutom i historisk racing med sin Morris Cooper S.

 Inför F1-säsongen 2013 startade vi även F1-bloggen med Janne Blomqvist, Sveriges mest initierade om F1.

 Ni, våra kära läsare, har även chans att vinna platser i vår tävlings-Miata och då ingår en kurs för att få svensk racinglicens också. Vad kan vara bättre än att vinna både licens OCH att få köra ett racinglopp tillsammans med oss? Se faksimil från kommande TV nr 13/2013 där formulär för nästa läsartävling finns med.

 Och nu kommer ni alltså även att få tillgång till de senaste nyheterna från DTM, Deutsche Tourenwagen Masters. Vi bevakar vad som händer före, under och efter varje race. Och naturligtvis i synnerhet Mattias Ekström, som vi dessutom kommer att få se i filmer inför varje DTM-tävling.

 Så, nu råder det väl knappast nåt tvivel om var man hittar Sveriges bästa motorsportnyheter? Välkomna till ett ännu bättre teknikensvarld.se!

 Vissa artiklar på underavdelningen DTM produceras av Audis kommunikationsbyrå och kommer därför att märkas tydligt med ”I samarbete med Audi”.

Daniel Frodin och Marcus Engström kollar DTM samtidigt som de tävlar i långloppsracing.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!