Teknikens Värld tvåa i klassen

Start på våt bana med näst intill mönsterlösa R-däck passade Teknikens Värld bra, kan man konstatera efter målgång i 8-timmars på Mantorp!

MellanSvenska LångloppsSerien körde final under lördagen på Mantorp Park och efter en motig säsong så stod i alla fall Teknikens Värld på startlinjen med sin Porsche Boxster. Hela förra säsongen var kantat av missöden och det började inte bättre i våras. Därför var förväntningarna allt annat än stora på gårdagens lopp och det var kanske det som krävdes. Efter åtta timmars racing hade man klättrat från tredje sista startposition till en total fjärdeplats och andraplatsen i klassen. Starkt jobbat!

– För första gången på riktigt länge så hade vi inte ett enda bekymmer under hela dagen, vilket kändes otroligt skönt efter allt strul vi haft tidigare, säger Ruben Börjesson.

Ruben tillsammans med Linus Pröjtz, Ola Lennström och Jonas Torgny klättrade stadigt och kunde till slut plocka hem det bästa resultatet i tidningens historia inom MSLS-racingen.

Även om det inte är optimalt så räcker det att bilen blir klar bara timmar innan första träningen och det var precis hur det gick till denna gången. Därför vill vi rikta ett stort tack till TE Teknik och Mtech samt Rayan och Thomas som gjorde jobbet. Hela vägen in i kaklet! Även ett stort tack till Gert och Albin från Stockholms Transport och Fordonstekniska Gymnasium som skötte bilen under tävlingen, utan er hade vi sett ut som fån i depån. Starkt jobbat!

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!