110612-sluttampen

Tempot skruvas upp, nerverna likaså!

Trots att tävlingen pågått i över 20 timmar skiljer det bara sekunder mellan placeringarna i täten. Peugeot och Audi turas om att leda, det enda som är säkert är att ingen tänker ge sig.

Tempot har skruvats upp ordentligt de senaste timmarna. Nu är det tät racing på högsta nivå – trots att det fortfarande är drygt tre timmar till målgång! För att öka på spänningen ytterligare drar det in ett regnoväder, och redan nu har de första dropparna börjat falla. 

Tidigare i morse tog tävlingen slut för Magnussen när troligtvis stötdämparna gav vika och gjorde att Corvetten tappade fästet och sladdade in i betongmuren. Tyvärr tog han med sig Christian Reid i sin Porsche i kraschen vilket innebar slutet för båda. Tyvärr har också tävlingens enda svensk, Niclas Jönsson, brutit under natten. GTE Pro-klassen leds nu i stället av #51, en Ferrari 458 med bland annat Giancarlo Fisichella bakom ratten.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!