090102-thed-björk-flash

Thed Björk klar för Flash Engineering

Flash Engineering har gjort klart med den förare som ska sätta sig i stolen som senaste STCC-vinnaren Richard Göransson lämnat tom. Rutinerade Thed Björk är den som tillsammans med Janne ”Flash” Nilsson ska se till att guldet stannar i Karlstad.

I början av december blev det känt att vinnaren av STCC 2008, Richard Göransson, lämnar Flash Engineering för att nästa år köra för värsta konkurrenten Westcoast Racing. Vem som skulle fylla tomrummet efter Göransson hade det spekulerats om mer eller mindre var dag sedan dess.

Nu är det i alla officiellt vem Flash Engineering värvat, nämligen ingen mindre än rutinerade och tidigare STCC-vinnaren Thed Björk. Tillsammans med Janne ”Flash” Nilsson bildar de ett starkt team som har alla möjligheter att ro hem totalsegern även nästa år.

– Jag är otroligt glad över att få vara med i Sveriges proffsigaste team. Nu vet jag att jag har möjligheten slåss om titeln, säger Thed Björk till stcc.se.

Janne ”Flash” Nilsson är väldigt nöjd med att ha knutit Thed Björk till stallet för de tre nästkommande åren.

– Jag har haft bra kontakt med Thed sedan han började köra STCC och jag vet att han är bland de absolut snabbaste förarna som finns. Thed fortsätter traditionen med toppförare i Flash Engineering, berättar Janne ”Flash” Nilsson och tror starkt på att teamets vidareutveckling och nya toppresultat.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!