070206_dtm

Thed Björk kör inte DTM

Fransmannen Alexandre Prémat har i en fransk radiokanal konfirmerat att han ska köra Audi i DTM denna säsong. Det innebär att Thed Björks förhoppningar om en plats i den tyska serien grusas.

Prémat är ytterligare en formelbilsförare som tar steget över till racing med tak över huvudet. Förra säsongen var han trea i GP2 och blev för sitt Frankrike segrare i A1GP. Han kommer att köra för Team Phoenix i DTM i en bil från 2006. Även om det inte är offentligt bör därmed Thed Björk vara så gott som given i KMS-teamet och STCC. I denna klass har Opel bekräftat att Tommy Rustad gör comeback för Opel, om någon kör en andrabil där är oklart. Volvo har en plats öppen i Polestar-teamet och det lutar åt att Alexander Storckenfeldt fortsätter bredvid Robert Dahlgren. Om det blir även en ytterligare Peugeot 407 är fortfarande oklart.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!