071207-honda-stcc-thed

Thed Björk till Honda i STCC

Som vi tidigare skrivit om var Thed Björk aktuell för Honda i STCC och så blir nu fallet. Senaste ryktena talar också om att Kenny Bräck kan vara på väg att köra i Carrera Cup.

Detta avslöjades vid en presskonferens idag i Upplands Väsby. Thed kommer att köra tillsammans med Tomas Engström i en ny Honda Accord. Tomas Engströms bil uppgraderas och i båda fallen ska italienska JAS stå för detta. Målet är att båda två även skall köra enstaka lopp i WTCC.

Ryktet om att Picko Troberg skulle figurera i teamet stämmer tydligen inte då han inte medverkade vid presskonferensen. Det gjorde däremot Jonas Jarlmark som i två år arbetat för Flash Engineering och anses som av av landets främsta raceingenjörer. Det borde väl lämpligen innebära att han arbetar för Honda nästa säsong.

Just raceingenjörer, i alla fall duktiga sådana, kommer att bli bristvara. Seat kommer med ett helt nytt team med Roger Eriksson som chaufför och de behöver folk. Men framförallt är det Carrera Cup som växer och även där går det åt folk som är duktiga på att hålla i bitarna.

Ett absolut nytt och inte på något sätt konfirmerat rykte är att Kenny Bräck kommer att köra Carrera Cup! Om så blir fallet hamnar han förstås i Flash Engineering.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!